Ploieşti: A vrut să-şi mobileze toaleta din…furat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţul a furat  67 de componente noi, specifice instalaţiilor sanitare
Hoţul a furat 67 de componente noi, specifice instalaţiilor sanitare

Un bărbat de 31 de ani din Ploieşti "a jucat leapşa", ieri, cu un echipaj de jandarmerie. Aceasta a fost prins având asupra sa mai multe bunuri furate din incinta unei societăţi comerciale din zona de sud a municipiului.

Gabriel R., de 31 de ani, a reuşit să pătrundă în magazie după ce a sărit gardul imobilului aflat în vecinatatea societăţii. Ajuns în interior, bărbatul a sustras nu mai puţin de 67 de componente noi, specifice instalaţiilor sanitare şi de gaze, după care a părăsit incinta societăţii, folosind acelaşi traseu, şi s-a îndreptat apoi spre domiciliu.

Pe strada Rudului, acesta a observat un echipaj al Jandarmeriei, s-a speriat, a abadonat marfa furată şi a plecat mai departe sperând că nu a fost văzut de oamenii legii. Nu a avut însă noroc.

La solicitarea jandarmilor de a se legitima, bărbatul a încercat să fugă, însă a fost prins şi imobilizat. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi înapoiat reprezentantului societăţii, iar hoţul a fost predat organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite