Ploieşti: A rămas cu maşina îngropată în asfalt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer din Ploieşti care şi-a parcat maşina pe o stradă din apropierea centrului oraşului şi-a găsit autoturismul cu două dintre roţi îngropate în asfalt, care s-a surpat în urma unor lucrări făcute la reţeaua de gaze.

Incidentul s-a petrecut pe strada Elena Doamna, situată foarte aproape de centrul Ploieştiului. Şoferul şi-a parcat maşina pentru câteva minute, iar când a revenit la maşină, bărbatul nu a mai putut pleca din cauză că pe partea dreaptă a autoturismului carosabilul se surpase, iar roţile maşinii erau îngropate în pietriş. În zonă au fost efectuate recent lucrări de reparaţii la o conductă de gaze.

Adrian Anghel, angajat al firmei care a executat lucrarea de reparaţii la conducta de gaze, a declarat că lucrarea a fost realizată săptămâna trecută, peste conductă a fost turnat pietriş, însă angajaţii firmei trebuie să aştepte o săptămână sau două înainte de a turna asfalt în zona unde strada a fost spartă, pentru ca pietrişul turnat peste conductă "să se taseze natural".

După aproape 40 de minute, angajaţii firmei au legat maşina cu o sfoară şi au scos-o din groapă cu ajutorul tractorului.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite