Ploieşti: A primit gaz lacrimogen în faţă pentru că a băut prea mult

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi dimineaţă, în jurul orei 2, poliţiştii din Valea Călugărească au fost sesizaţi despre faptul că în faţa unui magazin din localitate a izbucnit un conflict între două persoane şi un echipaj aparţinând unei societaţi de pază.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au găsit persoanele implicate. Cei doi localnici afirmau că în timp ce consumau bere pe trotuarul din faţa unui magazin din comună, un agent de la o societate de pază le-a pulverizat în faţă, aparent fără niciun motiv, gaz iritant lacrimogen.

Pe de altă parte, agenţii de pază susţineau că au fost solicitaţi de administratorul magazinului respectiv pentru a interveni deoarece în incinta magazinului se afla o persoană care făcea scandal.

Verificările poliţiştilor au relevat faptul că în momentul în care au ajuns la obiectiv, agenţii de pază i-au găsit pe cei doi stând la o masă pe terasa magazinului unde consumau alcool. În acest moment, unul dintre localnici a devent recalcitrant, dar fără să agreseze fizic pe cineva. Întrucât a refuzat să plece, unul dintre agenţii de pază a pulverizat gaz iritant lacrimogen din recipientul aflat în dotare, gazul afectându-l atât pe bărbatul recalcitrant cât şi persoana care îl însoţea.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite