Ploieşti: A fugit de poliţie pentru că era cu amanta în maşină, iar nevasta îl urmărea cu bicicleta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful poliţiştilor prahoveni, Sorin Oprea, a fost implicat fără să vrea într-o telenovelă la Bărcăneşti. Unui bărbat i-a fost frică mai mult de nevastă decât de poliţişti, aşa că a demarat în trombă, deşi era oprit pentru un control rutier de rutină.

Filmul evenimentelor a decurs în felul următor. Aseară, în jurul orei 21.30, un poliţist din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene însoţit de un jandarm desfăşurau activităţi specifice de supraveghere şi îndrumare a traficului rutier pe DN 1, în localitatea Bărcăneşti. La un moment dat au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în Spania. La volanul autoturismului se afla un bărbat din localitate, iar pe bancheta din stânga se afla o tânără.

La solicitarea poliţistului, conducătorul auto a prezentat cartea de identitate, fără a putea prezenta  permisul de conducere şi actele de provenienţă ale autovehiculului. În consecinţă, bărbatul a fost invitat la Poliţie pentru a putea fi continuate verificările privind existenţa permisului de conducere şi starea juridică a autoturismului.

Din spate a apărut însă o femeie care se deplasa pe o bicicletă şi care striga. Văzând-o, conducătorul auto a demarat în trombă, agăţându-l pe jandarm cu una din portiere.   

În acel moment a apărut şeful poliţiştilor prahoveni, domnul Sorin Oprea, care desfăşura activităţi de control în zona respectivă. Acesta s-a dat jos din maşină şi a sărit în ajutorul celor doi oameni ai legii.

Imediat lângă ei a ajuns femeia care se deplasa pe bicicletă si care a declarat ca este soţia conducătorului auto. După câteva minute a apărut si fugarul, însă de data aceasta singur, lipsea tânăra din dreapta.

Misterul a fost dezlegat. Bărbatul a fugit, însă nu de frica politiştilor, ci de frica soţiei, care îl urmărea întrucât o zărise pe tânăra de lângă soţul său.

Din verificările poliţistilor a rezultat că bărbatul poseda permis de conducere valid, însă nu îl avea la el.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional pentru că nu a respectat indicaţiile poliţistului, nu a putut prezenta actele cerute de poliţist, iar autoturismul nu avea asigurare. Totodată i-a fost reţinut permisul de conducere şi certificatul de înmatriculare.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite