Ploieşti: A fugit de la locul accidentului după ce a rănit o minoră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, în jurul orei 12.00, în comuna Bărcăneşti, a avut loc un accident de circulaţie, în urma căruia conducătorul auto a părăsit locul faptei.

O minoră în vârstă de 5 ani din comuna Perşani, judeţul Dâmboviţa, a traversat partea carosabilă prin loc nepermis, fără să se asigure, deşi era însoţită de mătuşa ei şi a fost acroşată de un autoturism, care se deplasa pe direcţia Bucureşti – Ploieşti.

În urma impactului, minora a fost rănită uşor, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

La scurt timp, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii rutieri au identificat  conducătorul auto, în persoana lui L. Constanţa, în vârstă de 28 ani, din comuna Bărcăneşti.

Dosar penal pentru părăsirea locului accidentului

Acesteia i s-a întocmit dosar penal pentru părăsirea locului accidentului. Totodată, a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările vor fi continuate de către poliţiştii din cadrul  Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Ploieşti pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a produs accidentul.

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite