Ploieşti: A fost bătut şi i-a fost distrusă maşina de către un şofer nervos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, în jurul orei 14, poliţiştii au fost sesizaţi de către N. Moise, de 27 de ani, cu privire la faptul că autoturismul cu care se deplasa pe strada Plăieşilor din municipiu, a fost blocat de un alt vehicul, iar unul dintre ocupanţii acestuia l-a agresat fizic pe el şi pe însoţitorul său.

Patrula de intervenţie care s-a deplasat la faţa locului a stabilit faptul că în timp ce se afla pe strada Plăieşilor, reclamantul a efectuat depăşirea unui autoturism, după care s-a oprit la intersecţia semaforizată cu strada  Rudului. În aceste condiţii, din autoturismul pe care îl depăşise, a coborât un bărbat care a început să lovească cu pumnii şi picioarele autoturismul reclamantului, spărgându-i o oglindă retrovizoare, şi aplicând totodată lovituri acestuia şi pasagerului din dreapta.

În urma cercetărilor, la scurt timp de la producerea incidentului, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe agresor, acesta fiind D. Constantin, în vârstă de 31 de ani, din Ploieşti.

Pentru „nervozitatea” şi faptele sale, acesta este în prezent cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi distrugere.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite