Ploieşti: A accidentat un copil de 3 ani şi a fugit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen Constantin, un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna prahoveană Aluniş, a accidentat în această dimineaţă un minor şi a fugit. Nu a ajuns prea departe.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Ploieşti au identificat conducătorul unui autoturism implicat într-un accident de circulaţie, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unui minor de 3 ani. Este vorba de Eugen Constantin, în vârstă de 20 ani, din comuna prahoveană Aluniş.

Din investigaţiile poliţiştilor a rezultat că în jurul orei 10.15, I. Maria, din Ploieşti, traversa Bulevardul Republicii, din mun. Ploieşti, pe trecerea pentru pietoni, împingând în faţa sa o tricicletă, pe care se afla fiul ei I. Mihai, de 3 ani.

În momentul în care tricicleta a ajuns în dreptul căii de rulare a tramvaiului, minorul a fost accidentat de un autoturism condus de E. Constantin, care circula în direcţia Nord  - Centru.

După producerea impactului, conducătorul auto nu a oprit, continându-şi deplasarea către Centru.

În prezent, E. Constantin este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite