Ploieşti: Record de nunţi în acest weekend la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

49 de cupluri şi-au unit destinele în zilele de sâmbătă şi duminică în faţa ofiţerului de stare civilă din Ploieşti.

În prima zi din acest weekend au fost programate la starea civilă din Ploieşti 42 de nunţi, iar azi-dimineaţă  alte 7 cupluri şi-au unit destinele la casa căsătoriilor. Acesta reprezintă numărul cel mai mare de miri care s-au prezentat la Primărie pentru a se cununa civil de la începutul acestui an şi până acum.

Miri de toate vârstele
Potrivit reprezentanţilor Primăriei, printre cei care au spus „Da!”, în faţa ofiţerului de stare civilă, se numără tineri, dar şi ploieşteni trecuţi de o anumită vârstă, la prima sau a doua căsătorie. „Majoritatea celor care au ales să se căsătorească în acest weekend sunt tineri, media de vârstă fiind puţin peste 20 de ani. Foarte mulţi se află la prima căsătorie”, explică ofiţerul de stare civilă Magdalena Georgescu, şeful Serviciului de Stare Civilă şi Evidenţa Populaţiei.

Bucurie alături de rude şi prieteni
Încă de la ora deschiderii, ora 9.00, în faţa sălii în care se oficiază cununiile, viitori soţi au aşteptat nerăbdători să-şi unească destinele. Rând pe rând, perechile de cupluri s-au îndreptat către parcul din faţa Palatului Administrativ, acolo unde rudele şi prietenii s-au fotografiat împreună cu fericiţii însurăţei.

„Trei dintre cuplurile de sâmbătă au fost cununate chiar de către primarul Ploieştiului. Încă de dimineaţă am oficiat multe căsătorii într-un timp foarte scurt”, spune ofiţerul de stare civilă, Magdalena Georgescu. Şi pentru angajaţii Serviciului  de Stare Civilă şi Evidenţa Populaţiei a fost o zi specială, unul dintre salariaţii instituţiei participând la o căsătorie în calitate de naş.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite