Ploieşti: Focuri de armă în Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Focuri de armă în Ploieşti
Ploieşti: Focuri de armă în Ploieşti

O ceartă între două familii de ţigani s-a terminat cu o încăierare în timpul căreia s-a tras cu un pistol cu aer comprimat.

Scandalul a izbucnit în curtea unui imobil situat pe strada Gheorghe Doja din Ploieşti şi la el au participat opt persoane, după cum aveau să stabilească poliţiştii ploieşteni, sosiţi la faţa locului pentru aplanarea conflictului. Până să ajungă echipajele, se încinsese o bătaie în care unul dintre cei implicaţi a folosit o bâtă, iar alte două un pistol cu gaze. Cu ocazia efectuării cercetării, au fost ridicate nouă tuburi de cartuşe.

Nu au existat victime, iar pagubele materiale s-au redus la spargerea parbrizului unui autoturism aparţinând unuia dintre participanţi. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, pentru depistarea persoanelor suspectate că ar fi folosit pistolul cu gaze, acestea fiind în prezent fugite de la domiciliu. Totodată, sunt efectuate verificări în vederea stabilirii cauzelor care au stat la baza izbucnirii altercaţiei, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite