Ploieşti: Examen pentru detectivi particulari la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Examen pentru detectivi particulari la Ploieşti
Ploieşti: Examen pentru detectivi particulari la Ploieşti

A început înscrierea pentru examenul de detectivi particulari la IPJ Prahova.

Persoanele care doresc să devină detectiv particular pot depune dosarele de înscriere pentru susţinerea examenului care atestă această calitate, până în data de 31 august, la sediul IPJ Prahova – Serviciul de Investigaţii Criminale, camera nr. 34.

Dosarul trebuie să conţină cerere, curriculum vitae, actele de stare civilă, actele de studii, actul de absolvire a unui curs de specialitate, fişă medicală tip, rezultatul testării psihologice efectuate de un laborator specializat, certificat de cazier judiciar şi declaraţie din care să rezulte că nu desfăşoară o activitate care implică exerciţiul autorităţii publice, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, agent Raluca Brezeanu.

Taxă de înscriere
Totodată, candidaţii trebuie să facă dovada achitării tarifului pentru susţinerea examenului, respectiv o taxă de 130 de lei, ce poate fi plătită la IPJ Prahova – Serviciul Financiar-Contabilitate din incinta Poliţiei Municipale. Tematica şi bibliografia de vor fi aduse la cunoştinţa candidaţilor după depunerea şi acceptarea dosarelor.

„Relaţii suplimentare pot afla de la mine. Astfel de concursuri se organizează trimestrial şi au participat din ce în ce mai puţine persoane. Să zicem între unu şi cinci candidaţi. Data trecută nu am avut cu cine să fac concursul iar în prima sesiune din 2009 a fost doar o persoană”, a declarat comisarul şef Gheorghe Micu.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite