Ploieşti: Doi angajaţi de la Spitalul Judeţean, acuzaţi c-au violat o pacientă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incidentul a avut loc la corpul de clădire din strada Bunavestire
Incidentul a avut loc la corpul de clădire din strada Bunavestire

Un asistent medical şi un paznic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti sunt acuzaţi că au violat o tânără internată la secţia de Psihiatrie. Familia fetei a depus reclamaţie la Poliţie. Cei doi bărbaţi n-au mai dat de ceva timp pe la serviciu de atunci

Familia unei tinere care a fost internată la Spitalul Judeţean din Ploieşti a depus plângere la Poliţie, reclamând că fata a fost violată de doi angajaţi ai unităţii medicale, informează publicaţia e-PH.ro. Incidentul s-a petrecut pe 6 mai, duminică seara, după încheierea orelor de vizită, în secţia de Psihiatrie de pe strada Bunavestire. Asistentul medical Mircea D., angajat de cinci-şase luni pe postul respectiv, a dus-o pe tânără într-unul dintre birouri, iar în urma lor a venit şi paznicul Ovidiu, cu cheile. Ce a urmat, în spatele uşii încuiate, e greu de reprodus. Pacienta, o femeie de până în 30 de ani, le-a povestit totul rudelor, care au sfătuit-o să îşi scoată certificat medico-legal şi au anunţat Poliţia, mai precizează publicaţia citată.

În paralel, conducerea unităţii medicale a anunţat că a demarat o anchetă internă. După începerea investigaţiilor, se pare că asistentul a intrat în concediu, iar paznicul nu mai este de găsit. Surse din cadrul anchetei au mai dezvăluit pentru e-PH că nu este exclusă varianta ca tânăra să fi întreţinut de bunăvoie raporturi sexuale cu bărbaţii.

Chiar şi în aceste condiţii, rămâne un mare semn de întrebare, legat de discernământul pe care îl poate avea o persoană internată la Psihiatrie şi aflată sub tratament şi mai ales de moralitatea unui asistent care profită de situaţia uneia dintre paciente.

Vom reveni cu amănzunte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite