Ploieşti: Candidat surpriză la şefia Spitalului „Movila“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul "Movila“ ar putea fi condus de directorul Casei de Cultură a Studenţilor Foto: arhivă
Spitalul "Movila“ ar putea fi condus de directorul Casei de Cultură a Studenţilor Foto: arhivă

Cătălin Vişean, directorul Casei de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii Petrol-Gaze Ploieşti este noul candidat şi unicul înscris la concursul de manager al Spitalului de Boli Infecţioase Ploieşti.

„Am auzit că postul a rămas neocupat şi m-am decis să încerc, astfel că m-am înscris la concurs. Am terminat Facultatea de Medicină Bucureşti, în 2005, dar nu am profesat, niciodată, în acest domeniu", declară Cătălin Vişean.

Prima probă a concursului, cea scrisă, a fost susţinută de acest candidat în urmă cu două zile, iar, mâine, el este programat la proba orală.
Examenul pentru ocuparea funcţiei de manager al acestei unităţi medicale este organizat pentru a treia oară în decursul acestui an.

La prima examinare, singurul candidat înscris, actualul director interimar, Florentin Gerogescu, nu a obţinut nota necesară promovării.
La cel de-al doilea concurs organizat, candidatul înscris, Denisa Roşu a reuşit să promoveze toate probele, însă, ulterior a refuzat, postul, din motive pe care nu a dorit să le facă publice.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite