Ploieşti: Agentul 007 de Braşov avea trei adrese fictive din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Agentul 007 de Braşov avea trei adrese fictive din Ploieşti
Ploieşti: Agentul 007 de Braşov avea trei adrese fictive din Ploieşti

Tânărul braşovean care era dat în urmărire internaţională pentru mai multe infracţiuni, de la fals şi uz de fals de identitate sau fals de carduri bancare şi care a fost prins de poliţiştii brăileni vinerea trecută, cu 43 de acte de identitate falsificate asupra sa, avea şi câteva buletine care-i foloseau pentru a se da drept locuitor al municipiului Ploieşti. Mai citiţi şi: Agentul 007 de Braşov, omul cu 44 de identită

Fiecare dintre acestea era făcut pe un alt nume şi aveau adrese diferite, astfel încât niciuna dintre identităţi nu era reală. De exemplu, pe două acte de indentitate erau specificate adresele „Strada Cameliei nr. 113, Bl. 73K“, respectiv „Aleea Şcolii, nr. 13, Bl. 47B“, care nu există pe harta străzilor şi spaţiilor locative din Ploieşti. Într-un alt caz, figura adresa unui apartament de bloc situat pe strada Mărăşeşti dar, în realitate, la numărul respectiv se află o casă particulară.
Pe buletinele de Ploieşti falsificate de braşoveanul Radu Turlacu este trecut şi un bloc care există în municipiu, respectiv blocul nr. 113, de pe strada Vitejilor. Însă, nu există persoana Antonescu Eugen, care să locuiască la apartamentul respectiv. „Nu stă acum şi nici nu ştiu să fi stat vreodată un bărbat cu acest nume la noi în bloc“, a declarat Maria Cruceru, una dintre locatarele imobilului.

Fără păgubiţi în Prahova

Radu Turlacu se află în arest preventiv pentru 29 de zile şi este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, înşelăciune şi tentativă la înşelăciune.
El a obţinut mai multe avantaje materiale prin încheierea unor contracte cu diverse societăţi comerciale din ţară, folosind acte de identitate falsificate, dar „nu sunt înregistrate dosare de cercetare penală în care victime au fost cetăţeni sau societăţi comerciale din judeţul nostru“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, subinspectorul Daniel Radu.

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite