Ploieştenii sunt în căutarea eroului Rahan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la primele ore ale dimineţii Revista „Rahan", care face parte din cea mai nouă colecţie oferită începând de astăzi de ziarul „Adevărul" este produsul cel mai căutat în Ploieştiul.  

„Au venit oameni cu câteva zile înainte să apară revista pentru a mă întreba despre ea. Eu ştiu această revistă de foarte mult timp, dar când a apărut acum mulţi ani, dar pe vremea aceea noi mai mult auzeam de această publicaţie decât să o vedem. Era o raritate să ai aşa ceva, copii din ziua de azi sunt foarte norocoşi", spune Nicolae Paraschivescu, un vânzător din zona de Nord a municipiului.

În primele minute de la deschiderea chioşcului de ziare al comerciantului, Nicolae deja vânduse jumătate dintre revistele primite.

„Am doi băieţi de 4 şi 10 ani şi cumpăr revista pentru ei, sunt covinsă că vor fi extrem de încântaţi pentru că deja mi-au cerut-o. Am luat pentru copii şi colecţia lui Jules Verne şi aş vrea să am o colecţie completă şi de benzi desenate, mai ales că este pentru prima dată când copii mei văd o astfel de revistă", spune încâtată ploieşteanca Ileana Radu.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite