Ploieştenii se înghesuie la plata taxelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În primele zile ale lui 2011, în vistieria locală, au intrat peste 280.000 de lei. Peste 2.300 de persoane s-au prezentat la ghişeele Serviciului Taxe şi Impozite pentru a beneficia de reducerea de 10% din plata acestor dări.

Angajaţii Serviciului de Taxe şi Impozite Locale au fost suprasolicitaţi încă din primele zile ale acestui an. Pe 3 ianuarie, în prima zi lucrătoare, peste 1.000 de ploieşteni s-au prezentat la ghişeele acestui serviciu pentru a-şi achita dările.

Ieri, alte 1.300 de persoane s-au grăbit să-şi plătească datoriile către bugetul local. Astfel, până acum, ploieştenii au vărsat la bugetul local peste 280.000 de lei.

„Contribuabilii care plătesc, acum, beneficiază de o reducere de 10% din contravaloarea impozitelor. Mulţi însă, nu ştiu că această bonificaţie se acordă până pe 31 martie şi din această cauză se formează aglomeraţie la ghişee", explică Gabriel Hodorog, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Taxe şi Impozite Locale din cadrul Primăriei Ploieşti.

Anul acesta, ploieştenii care deţin maşini cu motoare puternice sau au mai multe imobile în proprietate vor plăti impozite mai mari către municipalitate.

image

Maria Dumitrescu, 63 de ani, pensionară

„La vârsta noastră mai uităm anumite lucruri şi de aceea m-am grăbit".

image

Constantin Pantazi, 58 de ani, electrician

„Nu am mult de plată, doar 100 de lei însă reducerea primită contează".

image

Daniela Niţu, 33 de ani, vânzătoare

„Vreau să plătesc ca să stau fără grijă. Reducerea sunt bani pe care îi economisesc".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite