Ploieştenii s-au întors în sălile de fitness să scape de kilogramele acumulate în concediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sălile sunt aglomerate chiar şi în timpul dimineţii
Sălile sunt aglomerate chiar şi în timpul dimineţii

Pentru că afară este mult prea frig pentru mişcare în aer liber, iar concediile şi-au pus amprenta pe siluete, ploieştenii îşi reînnoiesc abonamentele la săli.  

La sfârşitul lunii septembrie, majoritatea ploieştenilor îşi termină concediile. Pe lângă faptul că se întorc fără chef la muncă, foarte mulţi vin şi cu câteva kilograme în plus, prilej să treacă săptămânal pe la sălile de fitness din oraş. Spinning, adică aerobic pe bicicletă, exerciţii pilates pentru corp şi spirit, fitboxing sau kangoo jumps sunt doar câteva dintre noutăţile care pot fi încercate în acest domeniu.

"Fiecărui client i se face un calcul al masei de grăsime din organism şi ritmul cardiac şi abia în funcţie de acestea i se recomandă cele mai indicate exerciţii", explică Ştefan Zahanagiu, managerul grupului de săli de fitness Freeline din Ploieşti.

"În fiecare an acumulez câteva kilograme în concediu, iar toamna încerc să le dau jos. Din fericire, scap de ele până la Sărbători. Dar în ianuarie o iau de la capăt, la fel şi după Paşte", ne-a spus Marcela Tincu, o ploieşteancă care şi-a reînnoit recent abonamentul la sală.

Preţuri

Un abonament lunar mediu, care include ore de întreţinere, dar şi aerobic, costă 150 de lei în Ploieşti. Preţurile variază însă între 130 şi 350 de lei pe lună, în funcţie de complexitatea exerciţiilor alese. "Un abonament cu 15 şedinţe kangoo jumps, 15 de aerobic, 15 de saună şi fitness nelimitat costă 350 de lei", ne-a spus Nicoleta Mocanu, managerul Nico Welness Club.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite