Ploieștenii s-au călcat în picioare la deschiderea unui magazin Lidl

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii s-au îmbrâncit la intrarea în magazin
Oamenii s-au îmbrâncit la intrarea în magazin

Aproape 200 de oameni s-au așezat la coadă, cu noaptea în cap, pentru a fi părtași la deschiderea oficială a celui de-al treilea magazin Lidl din Ploiești. Buluceala de la intrare a fost, până la urmă, degeaba. Magazinul nu a avut promoții la deschidere.

Înarmați cu multe cărucioare, dar și cu chef de ceartă, ploieștenii veniți joi dimineață la deschiderea magazinului s-au precipitat în momentul deschiderii ușilor, astfel că în îmbulzeală, unii dintre ei au fost loviți de ceilalți participanți la „maraton".

De aici și până la îmbrânceli, certuri și înjurături pentru „prioritatea" la intrare nu a mai fost decât un pas. Unii dintre ei s-au împiedicat și au căzut.

După atâta adrenalină, oamenii s-au dezumflat în magazin, unde au găsit marfă obișnuită, la prețuri normale, fără promoții.

La reduceri erau doar câteva aparate de tuns iarna, cu mică utilitate pentru ploieștenii de la blocurile din jur, veniți majoritar la deschidere.

Toamna trecută, ploieștenii au mai dat o mostră de apetit pentru deschideri oficiale atunci când au venit cu sutele la deschiderea magazinul Lidl din cartierul Nord al orașului. Atunci, scopul era să pună mâna pe o tigaie la un preț promoțional, de 9,99 de lei.

Vedeți aici ce s-a întâmplat la promoția cu tigăi

Magazinul deschis joi este cel de-al treilea supermarket pe care compania îl deschide în Ploieşti, după cel din zona de Nord a oraşului şi cel din cartierul Mihai Bravu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite