Doroftei îi aşteaptă pe ploieşteni la o bere, la Campionatul Mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronii le-au pregătit microbiştilor oferte promoţionale la băuturi, concursuri cu premii şi multe surprize, în timp ce terasele lor au fost „dotate" cu plasme şi video proiectoare

La Pub Doroftei a devenit deja o tradiţie urmărirea meciurilor pe cele opt plasme şi un video proiector amplasate atât în interiorul localului, cât şi pe terasă. Anul trecut, microbiştii au luat cu asalt mesele pentru a-şi încuraja echipele preferate. „Îi aşteptăm pe ploieşteni să vină să urmărească meciurile într-o atmosferă specială. Vom avea şi discount-uri la bere", a spus fostul campion mondial, Leonard Doroftei.

Microbiştii care doresc să urmărească cel mai important eveniment fotbalistic de pe plan mondial o pot face şi la terasa restaurantului Vienna Cafe, care are o capacitate de 160 de locuri. „Angajaţii vor purta costume speciale, în funcţie de echipele care vor juca în fiecare seară. Terasa este dotată cu cinci plasme şi două video proiectoare unde se vor putea urmări meciurile. Vom organiza şi concursuri cu premii speciale constând în tricouri şi sticle de bere", ne-a declarat Rabih Sinno, directorul localului. Cei care vor să-şi încurajeze echipa favorită mai de aproape, pot face rezervări la mesele din apropierea plasmelor, fără a plăti în plus.

Cristian Ţopescu, invitat la Legend

Şi la terasa Legend, din zona de nord a oraşului, administratorul le-a pregătit mai multe suprize microbiştilor. „Vom instala un video proiector de trei metri înălţime şi 5 metri lungime pe care vor putea fi urmărite meciurile din cadrul Campionatului. Într-una dintre seri va fi invitat şi cunoscutul comentator sportiv Cristian Ţopescu", spune Liviu Ghevrea, angajat al terasei. Vor fi şi oferte speciale la bere în serile Campionatului. O bere la sticlă va costa 2,5 lei, iar la draft 2 lei. Terasa colaborează şi cu o pizzerie care le poate servi ploieştenilor pizza direct la masă.

 

Campionatul începe mâine

Cea de-a 19-a ediţie a Campionatului Mondial de fotbal va debuta mâine, în Africa de Sud, de la ora 17.00, cu partida dintre ţara gazdă şi Mexic. La eveniment vor participa 32 de echipe, iar printre favorite la câştigarea trofeului se numără Spania, Argentina, Anglia şi Brazilia. Această ediţie a Campionatului Mondial va fi prima la care nu va debuta nicio selecţionată naţională.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite