Ploieştenii pot cumpăra de la stat cele mai ieftine produse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oferta magazinelor fiscului este variată, de la băuturi până la uşi metalice şi storcătoare de fructe.

Dealurile Frumoasei, Chef de Chef, Gust de Prună, Sankt Petersburg sunt doar câteva dintre denumirile băuturilor confiscate de inspectorii Direcţiei Generale a  Finanţelor Publice Prahova şi care acum sunt comercializate la preţ redus în magazinele fiscului. Însă lista nu se opreşte aici.

Ploieştenii mai pot găsi printre produsele confiscate şi articole de îmbrăcăminte, precum geci, pantaloni de mătase, blugi, bluze, pijamale, sacouri, tricouri, şosete şi căciuli din blană aduse din Rusia. Preţurile acestora pornesc de la  0,35 lei cât costă o pereche de şosete şi merg până la 40 de lei, preţ la care puteţi găsi o geacă sau o căciulă de blană. Pentru acest sezon, doamnele şi domnişoarele îşi pot achiziţiona rochii şi sandale la doar 12 lei bucata.

Ploieştenii sunt încântaţi de preţuri şi spun că aceste magazine reprezintă una dintre puţinele soluţii la care pot apela pentru a-şi mai cumpăra ceva de îmbrăcat.

“Urmăresc mereu când bagă marfă şi vin să îmi mai iau câte ceva pentru că la preţul ăsta îmi permit şi eu să cumpăr. Aşa, la alte magazine, sunt produsele mai scumpe şi nu îmi permit”, ne-a spus Elena Ilie, o clientă.

Atenţie la comercianţii care vând  “produse confiscate”

“Avem trei magazine în Ploieşti şi unul în comuna Izvoarele unde comercializăm produsele confiscate. Este vorba în principal de băutură şi articole de îmbrăcăminte, produse reţinute în special de la comercianţii din oborul ploieştean. Preţurile la care noi vindem aceste produse sunt cu până la 20% mai mici decât le găsim în mod normal pe piaţă”, ne-a declarat Ion Eniţă, şef Birou Valorificări Bunuri.

Acesta le atrage atenţia ploieştenilor asupra magazinelor care se folosesc de denumirea “produse confiscate” pentru a atrage clienţii, dar care de fapt nu au nicio legătură cu Direcţia de Finanţe. “Noi avem un magazin în Balif, unul în Malu Roşu pe Aleea profesorilor şi unul în Enăchiţă Văcărescu, la Păltiniş. Am observat că au început să apară magazine care se folosesc de acest termen “produse confiscate” şi chiar am sesizat Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor în legătură cu un astfel de caz”, a mai precizat Ion Eniţă.

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite