Ploieştenii plătesc mai scump distracţia de la Bucov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali au decis modificarea tarifelor aferente diverselor activităţi organizate în Parcul „Constantin Stere" din Bucov destinate persoanelor fizice dar şi agenţilor economici.

Pentru o taxă de 5 lei, ploieştenii vor avea asigurat un loc în parcare parcului, pentru o zi întreagă.

Tot pentru aceeaşi sumă, cei interesaţi vor putea să beneficieze de o cursă  cu poneiul în manej, care durează 3 minute, costul fiind calculat de persoană. 5 lei mai costă şi o plimbare de o jumătate de oră cu hidrobicileta pe lacul din parc, dar şi o plimbare cu barca, care durează tot 30 de minute.

Părinţii care îşi aduc copii la Grădina Zoologică şi doresc să îi însoţească în turul lor printre animalele din captivitate, vor achita o taxă de 5 lei de persoană, în timp ce copiii cu vârsta între 7 şi 14 ani vor beneficia de o reducere, preţul pentru  ei fiind de numai 2 lei.

În schimb, minorii care au vârsta de până la 7 ani au acces gratuit la Zoo.

Scumpiri aşteptate

„Mă aşteptam să se mărească preţurile, deşi nu este o măsură bună, pentru că este singurul parc aproape de Ploieşti în care ne putem duce copiii şi unde ei se simt bine, pentru că au posibilitatea să se distreze. Dar cu toate scumpirile astea, era firesc să crească şi tarifele de la Bucov", este de părere ploieşteanca Cristina Marinescu.

Un metru pătrat din terenurile dotate ci jocuri de copii poate fi folosit o zi, contra sumei de 3 lei, de minor.

Pescarii au posibilitatea de a-şi petrece o zi pe lacul din Bucov, însă, pentru a avea acces la peşte, ei vor achita o taxă de 25 de lei de persoană.

Preţurile s-au modificat inclusiv pentru spaţiile închiriate agenţilor economici care desfăşoară diverse activităţi în acest parc.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite