Ploieştenii fug de criză în vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploieştenii care nu s-au hotărât încă asupra destinaţiilor de vacanţă au ocazia, timp de trei zile, să găsească cele mai bune oferte pentru petrecerea concediilor la târgulde turism "Expo Vacanţa",organizat la Casa Sindicatelor din centrul municipiului.

Timp de trei zile, Casa Sindicatelor din Ploieşti găzduieşte cel mai important târg cu oferte turistice din acest an. Vizitatorii, veniţi în număr mare la deschiderea târgului, s-au delectat pentru început cu o scenetă de teatru, după care au fost invitaţi să viziteze standurile agenţiilor de tursim prezente la eveniment. Cei care au semnat contracte pentru sejururi de vacanţă au putut beneficia de premii oferite de tombola târgului.

"Avem oferte pentru toate buzunarele, la preţuri fără concurenţă. Deşi suntem într-o perioadă de criză şi primim numai veşti rele , ne gândim şi la vacanţe, pentru a evada din toate aceste probleme.  De exemplu, agenţia Bibi Touring vine cu vacanţe la mini-preţ, la munte şi pe litoralul românesc. Până la 1 iunie, la marea noastră, un sejur de şase nopţi costă 159 de lei, de persoană", a declarat Adrian Voican, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România, pe regiunea Sud Muntenia.

La mare căutare sunt şi sejururile în staţiunile balneoclimaterice din ţară, unde zece zile petrecute la un hotel de trei stele costă 700 de lei. "O să iau toate pliantele la rând. Mă tentează staţiunile de tratament balnear, dar şi agro-turismul, mai ales că sunt sătulă de stat la oraş. Mi-aş dori să merg undeva la ţară, de parte de zgomot", a spus Mioara Iancu, o ploieşteancă de 58 de ani, care a vizitat, astăzi, târgul "Expo Vacanţa".

Un sejur la Disneyland costă 200 de euro

Unele agenţii participante la târg au venit cu oferte tentante pentru familiile cu copii, cum ar fi un sejur de două sau trei zile la Disneyland din Paris. "Costă 200-250 de euro, preţ în care ste inclus transportul,cazarea şi intrările în cele două parcuri Disney. Copii până în şapte ani au gratuitate la cazare şi masă. Dincolo de porţile Disney este o întreagă poveste. După ce vizitaţi parcurile puteţi merge la cumpărături, la restaurant, la cinematograf, şi să vedeţi spectacole deosebite", a precizat Monica Ardelean, director Perfect Tour Ploieşti. "Expo Vacanţa" este organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) şi Asociaţia de Promovare a Turismului Prahova, şi este deschis  publicului, zilnic, între orele 10.00-19.00.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite