Ploieștenii de la Asesoft întâlnesc dinamoviștii cu gândul la podium

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo este pe o pantă descendentă, pe când pasa bună traversată de CSU Asesoft nu lasă loc de surprize, astfel încât ploieştenii au toate şansele să-şi consolideze un loc pe podium, la finalul rundei.

Despărţirea de americanii Brown şi Durham, în iarnă, a reprezentat mutarea care a ucis practic şansele bucureştenilor de a mai spera la o poziţie de playoff. Rămasă fără principalii doi marcatori ai campionatului, la finalul turului, Dinamo a încercat să umple golurile lăsate prin aducerea altor jucători de peste Ocean - ce-i drept, nu atât de valoroşi - şi să confere o mai mare atenţie baschetbaliştilor autohtoni din lot.

Dinamo păstrează şanse minime de a mai obţine o victorie până la finalul sezonului regulat, dat fiind faptul că va întâlni formaţii situate în jumătatea superioară a ierarhiei.

Privind în cealaltă direcţie, CSU Asesoft cunoaşte un lucru cert. Un parcurs fără greşeală în ultimele 5 etape îi asigură cel puţin locul trei la intrarea în playoff, iar un joc al rezultatelor favorabil îi lasă pe Burlacu şi compania în pole-position înaintea părţii secunde a campionatului.

Elevii lui Arnautovic au început să se gândească tot mai serios la cea de-a doua variantă, mai ales după ce BC Timişoara a cunoscut, luni, a 5-a înfrângere a sezonului, în deplasarea de la Giurgiu.

Partida  Dinamo București - CSU Asesoft se desfășoară de la ora 16:30 și este televizată pe Digi Sport 3.

 csuasesoft.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite