Ploieştenii au sforăit la lansarea ultimei cărţi scrise de Ion Iliescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Iliescu, preşedintele de onoare al Partidului Social Democrat, a avut parte de un public somnoros, la lansarea cărţii sale "România şi Lumea la confluenţa secolelor XX si XXI"", care a avut loc, astăzi, la Ploieşti.

Peste 300 de persoane, majoritatea vârstnici, nostalgici ai anilor post-decembrişti, au venit astăzi, la Sala "Europa", din Palatul Administrativ din Ploieşti, să-l revadă pe Ion Iliescu, fostul preşedinte al României, la lansarea volumului "România şi Lumea la confluenţa secolelor XX şi XXI".

Câteva pensionare cochete au adus cu ele fotografii bine păstrate, care-l înfăţişează pe preşedintele de onoare al PSD, pentru a i le arăta în semn de apreciere a timpurilor în care acesta era şef de stat.

image

Pe parcursul discursului lui Ion Iliescu, care a ţinut mai bine de jumătate de oră, mai mulţi "fani" de-ai săi, din public, au dat semne de oboseală, probabil şi din cauza vârstei înaintate, ba chiar au adormit, trezindu-se la aplauzele de final.

Cel mai râvnit moment al întâlnirii a fost sesiunea de autografe. "Am venit să-l văd. Mi-a fost tare dor de el. Cartea nu prea mă interesează, dar vreau un autograf, să-l am ca amintire. Era un bărbat frumos în tinereţe", a spus, emoţionată, Mioara Petrache, o pensionară din Ploieşti.

image

Pentru vizita în Prahova a lui Ion Iliescu au fost mobilizate în trafic mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere, prezente în toate intersecţiile importante din municipiu.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite