Ploieșteanul care a încercat să-și ucidă soția cu un cuțit a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe această bancă din parc stătea femeia în momentul în care a fost înjunghiată. Foto Dana Mihai
Pe această bancă din parc stătea femeia în momentul în care a fost înjunghiată. Foto Dana Mihai

Alexandru Marinescu, bărbatul din Ploiești care și-a înjunghiat soția, miercurea trecută, și apoi a încercat să se sinucidă, a fost arestat pentru 30 de zile

Bărbatul a fost externat din spital, iar de acolo a ajuns direct la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, unde, în baza actelor de urmărire penală efectuate până în prezent, procurorul a dispus reţinerea sa şi prezentarea la Tribunalul Prahova, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea tentativei la infracţiunea de omor calificat.

Citiți aici întreaga poveste și vedeți fotografii de la locul tentativei de omor

Instanţa a admis propunerea Parchetului şi a emis pe numele lui Alexandru Marinescu mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile. Bărbatul a fost încarcerat la Câmpina.

Supărat că soția vroia să divorțeze

Miercurea trecută, când bărbatul s-a întors de la muncă, și-a găsit soția în parcul de lângă bloc, pe o bancă, împreună cu o prietenă. Femeia i-a reamintit că a doua zi va depune actele de divoț, așa că Alexandru a urcat la etajul 9, unde locuiau, a luat un cuțit și fără nici o avertizare, s-a repezit asupra femeii și a început să o înjughie. Apoi și-a înfipt și el cuțitul în piept și în stomac, iar ambii au ajuns în stare gravă la spital.

Pentru tentativa de omor, bărbatul riscă pedepsa cu închisoare de până la 15 ani.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite