Ploieşteanul Valentin Dinu este în finala de la „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, Valentin a interpretat impecabil melodia "You Are Not Alone" a lui Michael Jackson şi a ridicat sala şi juriul în picioare. S-a calificat primul după voturile telespectatorilor.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Patru braşoveni de excepţie merg în finala „Românii au talent"!

"Cred că eşti concurentul ideal pentru Românii au talent. Vii dintr-o lume atât de simplă, pe o scenă atât de complicată. Aici este locul tău", a declarat Andra.

Ploieşteanul Valentin Dinu s-a născut într-o familie de muzicieni. Mama sa a urmat Liceul de Muzică din Ploieşti, iar tatăl său cântă la chitară şi vocal în diverse localuri. „Tata a fost cel care mi-a fost profesor şi m-a învăţat cum să-mi folosesc vocea şi cum să respir. Câteodată, mă mai lua cu el pe la Sinaia sau pe litoral şi mă punea să cânt pe scenă, la microfon", spune tânărul.

După ce a terminat zece clase, tânărul a fost nevoit să renunţe la şcoală pentru a-şi ajuta familia. La 19 ani s-a căsătorit şi are un băiat de doi ani şi două luni. "Îmi doresc să fiu sănătos şi să-mi ajute Dumnezeu să câştig finala concursului «Românii au talent». Vreau să am propria mea casă şi să-mi ajut în continuare părinţii, aşa cum m-au ajutat şi ei pe mine",a spus Valentin.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite