Ploieşteanul suspectat că şi-a omorât mama în bătaie, internat „la nebuni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 45 de ani suspectat că şi-a bătut mama până când a lăsat-o fără suflare a fost internat, zilele trecute, într-o unitate psihiatrică, după ce expertizele iniţiale au arătat că are „discernământ abolit“

Inspectoratul de Poliţie Prahova a anunţat, joi, că Gheorghe, ploieşteanul de 45 de ani suspectat că şi-a omorât în bătaie mama, a fost supus unei expertize psihiatrice în urma căreia a fost stabilit că are „discernământ abolit". În aceste condiţii, instanţa de judecată a dispus provizoriu măsura internării lui într-o unitate medicală specializată, până la terminarea cercetărilor.

Crima a avut loc pe 25 ianuarie. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Ploieşti au fost sesizaţi telefonic după ce medicii de pe ambulanţă, chemaţi să constate decesul femeii, au observat că aceasta avea pe cors şi membre semne de violenţă specifice unei agresiuni. Ulterior, poliţiştii au aflat că, miercuri, în ziua morţii, bătrâna fusese văzută certându-se cu fiul său, despre care apropiaţii au povestit că o agresa fizic uneori. În urma examinării preliminare a cadavrului de către medicul legist, s-a constatat că prezintă multiple leziuni. Necropsia a arătat că moartea femeii a fost violentă, primele cercetări indicându-l ca suspect pe fiul decedatei. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a apreciat că în cauză sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de omor calificat şi deosebit de grav, motiv pentru care a fost solicitată evaluarea psihiatrică a suspectului, procedură obligatorie în cazul comiterii unei astfel de infracţiuni.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite