Ploieşteanca Mădălina Neagoe are o voce „de platină“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploieşteanca este realizator şi prezentator de emisiuni pentru radio şi TV. Şi-a „împrumutat" vocea şi pentru spoturi publicitare.

Mădălina Neagoe se poate lăuda cu o voce de aur sau, mai bine spus, de platină. Talentul său este unul nativ, şi a fost bine evidenţiat în timp. În urmă cu aproape şapte ani, ploieşteanca s-a prezentat la un interviu pentru un post de redactor la o televiziune locală.

Conducerea instituţiei media a remarcat-o încă de la început pentru calitatea vocii sale. „Înainte de asta lucrasem la un radio online, aşa că nu eram străină de noile mele îndatoriri. Mi s-a spus că am dicţie bună, intonaţie şi un timbru vocal plăcut. Totul a venit de la sine", povesteşte Mădălina.

La scurt timp de la angajare, tânăra a devenit realizator şi prezentator de emisiuni de divertisment, în direct, împrumutându-şi nu doar vocea, ci şi chipul pe sticlă.

„Nu a fost uşor la început. Suntem oameni, mai avem şi trac, din cauza emoţiilor. În emisiunile în direct trebuie să dai dovadă de inventivitate şi spontaneitate, să fii în stare să ieşi din orice situaţie. Eu trebuia să stau trei ore în direct şi aveam tot felul de invitaţi care mai de care mai interesant", explică ploieşteanca.

A lucrat şi în presa scrisă

După cinci ani de muncă în televiziune şi radio, Mădălina a lucrat timp de aproape un an la două publicaţii de specialitate, adresate iubitorilor de animale de companie.

„A fost altceva, pot spune că mi-am perfecţionat cunoştinţele de limbi străine, pentru că trebuia să traduc anumite texte. Pentru că sunt iubitor de animale, mi-am făcut treaba cu multă dăruire, însă cum prima dragoste nu se uită niciodată, după un an m-am reîntors în radio şi televiziune", spune Mădălina Neagoe.

Întrebări şi răspunsuri

Cum îţi petreci timpul liber?

Citesc, călătoresc, mă joc cu motanul Ghemo, mă văd cu prietenii, şi pot spune că îmi dedic timpul liber soţului meu, Nelu, pe care l-am cunoscut tot datorită meseriei mele.

Ce dorinţe ai cere peştişorului de aur să-ţi îndeplinească?

Cred că i-aş cere să-mi faciliteze o călătorie în spaţiu, pentru că de mic copil mi-am dorit să fiu cosmonaut. Apoi aş vrea să mă mut în Spania, fie şi pentru câteva luni. Şi l-aş ruga  să-mi dea o casă a mea, unde să locuiesc împreună cu soţul.

Profil

Născută. 14 septembrie 1980, la Ploieşti.

Studii. Facultatea de Limbi Străine, UPG Ploieşti.

Familie. Căsătorită

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite