Pliante informative pentru pacienţii din spitalele ploieştene. Aceştia vor învăţa ce drepturi au la internare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria vrea să impună noi reguli în spitale. În perioada imediat următoare vor începe controale inopinate, iar pacienţii vor primi pliante cu drepturile pe care le au din momentul internării, informează Telegraful de Prahova.

Reprezentanţii Primăriei Ploieşti s-au gândit că nu ar strica să informeze pacienţii internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase şi la Schuller cu privire la drepturile pe care bolnavii le au în momentul în care păşesc pragul acestor unităţi medicale.

„Ne dorim să facem o anumită informare către pacienţii care ajung în spitalele administrate de Primăria Ploieşti, astfel încât să putem monitoriza în permanenţă ceea ce se întâmplă în aceste unităţi medicale. Astfel, în condiţiile în care stabilim ca din aprilie să fie schimbate de trei ori pe săptămână aşternuturile, lucrurile astea chiar trebuie să se întâmple. Pentru buna monitorizare, pacienţii trebuie informaţi", a susţinut Andrei Volosevici, edilul  municipiului Ploieşti, pentru Telegraful de Prahova.

Primarul  a mai anunţat că, în perioada următoare, la cele două spitale vor avea loc controale inopinate, pentru identificarea problemelor de la nivelul acestor unităţi medicale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite