Plecat în tabără la Costineşti, un copil din Prahova a murit înecat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil în vârstă de 14 ani din comuna prahoveană Lipăneşti a dispărut în mare, ieri după-amiază, după ce a intrat să facă o baie deşi marea era agitată.

Cosmin Florian Duţă plecase în tabără la Costineşti cu încă 50 de copii, iar ieri s-a dus împreună cu trei colegi să facă baie într-o zonă interzisă.

„În cursul zilei de ieri am arborat steagul roşu, ceea ce înseamnă că nu avea voie să intre în mare. Tot în zonă au fost pancarte pe care scria că scăldatul este interzis, însă ele au dispărut pe la jumătatea sezonului", a declarat Nichi Coitu, şeful salvamarilor din Costineşti. Băiatul venise împreună cu un grup de colegi de școală, însoțiți de o profesoară. „Am fost sesizați în jurul orei 14.25. Băiatul plecase cu alți trei colegi din mini-hotelul DVG, unde erau cazați împreună cu profesorul. Copiii au plecat pe plajă fără să o anunțe pe profesoră. Ei s-au dus să facă o baie în mare pe o plajă neamenajată, în zona Forum, unde apa este foarte adâncă și sunt foarte multe pietre", a declarat pentru Adevărul de Seară Constanța, Dorel Răcaru, șeful Poliției Costinești.

Trupul băiatului a fost găsit de salvamari chiar în zona unde acesta s-a înecat, la 25-30 de metri în larg.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite