„Piratu“, cel mai cunoscut hoț ploieștean din locuințe, a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Captură de zile mari pentru polițiștii din Ploiești. Aceștia l-au prins în flagrant pe Valentin Moise, zis și „Piratu", în timp ce se pregătea să dea o lovitură la o casă de pe strada Elena Doamna din oraș. „Piratu" este cel mai cunoscut hoț din locuințe, din Ploiești.

Surse din Poliția Ploieștiului ne-au confirmat flagrantul din data de 29 iulie și prinderea hoțului de către polițiștii de la secția 2 din oraș.

Magistrații de la Judecătoria Ploiești au admis arestul preventiv al lui Valentin Moise, care este obligat să stea în închisoare cel puțin până pe 28 august pentru tentativă de furt.

Judecătorii au respins recursul hoțului de a fi judecat în stare de libertate.

Valentin Moise mai are două dosare penale și două condamnări pentru furturi din locuinţe.

În ultimele 9 zile, polițiștii din Prahova au reținut 18 persoane, dintre care 14 au și fost arestate preventive. În 9 dintre cazuri a fost vorba despre tâlhării, în 6 despre furt, 1 pentru omor (un bărbat de 35 de ani din Valea Călugărească care și-a omorât tatăl cu un cuțit), 1 pentru incest și viol (este vorba despre bărbatul din Boldești Grădiștea care și-a violat fiica), iar un altul pentru ultraj.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite