Ploieşti: Goana după „Pictori de geniu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Goana după „Pictori de geniu“
Ploieşti: Goana după „Pictori de geniu“

Noul volum al colecţiei „Pictori de geniu“, scos pe piaţă azi-dimineaţă, împreună cu ziarul „Adevărul“, a fost aşteptat cu nerăbdare de ploieşteni.

Unii s-au grăbit să ajungă la chioşcurile de presă pentru a fi siguri că intră în posesia cărţii în care este prezentată viaţa şi opera lui Botticelli, alţii aveau volumul „rezervat“. „Iau cartea pentru că mi se pare foarte interesantă, am o nepoţică mică şi îi place şi ei aşa ceva, tuturor ne place frumosul. Aş avea şi o sugestie pentru editori, respectiv să fie căţile în număr mai mare, pentru că fratele meu se scoală la ora 4.00 şi merge să o ia. Eu am reuşit să fac un fel de abonament. În rest, este foarte bună, preţul este accesibil“, a declarat Mariana Popescu, una dintre clientele unui chioş situat în zona Complexului Mare din cartierul Nord.

„Cartea se vinde foarte bine, de aceea am solicitat să aducă mai multe pe piaţă, să poată cumpăra toată lumea. Am mulţi clienţi, dar ar fi şi mai mulţi, dacă am avea marfă mai multă“, a spus Anton Vernica, vânzător la un chioşc de ziare de pe Şoseaua Nordului.

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite