Petrolul Ploieşti îşi face muzeu la stadion. Suporterii sunt chemaţi să facă donaţii de documente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colecţionarii de materiale care au legătură cu istoria Petrolului sunt chemaţi să dea o mână de ajutor la realizarea muzeului care va fi deschis în vară la noul stadion "Ilie Oană".

La apel sunt chemaţi şi simpatizanţii, foşti oficiali ai clubului sau fostele glorii. Trofee, tricouri, fanioane, fulare, insigne, programe de meci, reviste, diplome şi alte asemenea materiale sunt necesare pentru reclădirea identităţii celei mai iubite grupări din Prahova.

Toţi cei care pot contribui cu orice material care poate face obiectul acestei iniţiative sunt rugaţi să se prezinte la stadionul "Ilie Oana", de luni până vineri, între orele 9.00 şi 16.30 sau pot suna pentru informaţii suplimentare la numărul de telefon 0769.061.392.

Cei care vor ajuta la constituirea acestui muzeu, indiferent de cantitatea şi calitatea materialelor donate, vor fi răsplătiţi de către club cu un certificat personalizat care atestă acest fapt, iar numele lor se va regăsi, de asemenea, pe o plachetă care va fi montată chiar în incinta spaţiului ce va găzdui muzeul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite