Petrolul Ploiești a răpus campioana Oțelul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrolul Ploieşti
Petrolul Ploieşti

Nici că se putea, după șapte ani de zile, o revenire mai frumoasă în Liga I decât cu o victorie obținută în fața campioanei en-titre.

Petrolul a învins cu 2-1 pe Oțelul Galați, grație unei răsturnări de scor consemnată în finalul meciului. Daniel Oprița a înscris, cu două execuții de senzație, golurile care le-au adus "galben-albaștrilor" primele trei puncte stagionale.

Formația lui Vivi Răchită s-a întors cu succes în primul eșalon, răpunând campioana într-o atmosferă de senzație, creată la Buzău de către fanii "lupilor". Golul a picat, în prima repriză, în poarta petroliștilor, atunci când Punosevac (26) a profitat de o eroare mare a lui Zimmermann, împingând lejer balonul în plasă. Finalul primei părți a mai adus un eveniment important, oaspeții rămânând în zece, după ce Punosevac, autorul golului, a văzut cel de-al doilea cartonaș galben.

După pauză, campioana a mai primit o lovitură importantă, Antal (67) plecând, si el, mai devreme la cabine. Cu doi oameni mai mult pe teren, "lupii" și-au intensificat presiunea la poarta lui Grahovac, iar Oprița (72) a făcut dreptate, cu o lovitură de cap ce l-a lăsat fără replică pe bosniacul Oțelului. Și pentru că seara trebuia să fie una magică, Oprița (89) și-a desăvârșit evoluția perfectă cu un adevarat "golazzo", un șut de la 18 metri în vinclu.

Petrolul învinge, astfel, campioana și se pregătește, acum, să obțină un rezultat pe măsură și în duelul cu vicecampioana, FC Vaslui, ce se va desfășura sâmbătă, de la ora 22.00, în orașul moldav.

fcpetrolul.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite