Petrolul Ploieşti a încheiat primul stagiu montan cu o victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mitea şi Borza nu au jucat
Mitea şi Borza nu au jucat

Petrolul Ploieşti a câştigat, astăzi, primul amical al verii, scor 4-1, în deplasare la echipa de liga a treia CSO Plopeni.Vivi Răchită a rulat întreg lotul, cu excepţia indisponibililor Mitea şi Borza.

Reveniţi din stagiul montan de la Sinaia şi înainte de plecarea în cel de-al doilea, în Austria, „lupii galbeni" au disputat astăzi primul meci amical din această vară. „Sparring partner" a fost CSO Plopeni, grupare care nu s-a schimbat prea mult faţă de sezonul trecut, în care a reuşit cu emoţii să-şi păstreze locul în liga a treia.

În ciuda unui prim sfert de oră ezitant, în care masivii fundaşi centrali le-au oferit câteva cadouri gazdelor, ploieştenii s-au impus cu 4-1, după golurile reuşite de Bogdan Apostu (19, 23), Crosman (60) şi Enescu (72). Pentru Plopeni a înscris David (69).

Petrolul Ploieşti

„Am vrut să dăm suporterilor ocazia să vadă echipa pe viu. Mă bucur că băieţii s-au pregătit foarte bine în primul stadiu montan. Avem o bază pe care putem construi o echipă pentru Liga 1", a declarat, la final, Valeriu Răchită, managerul Petrolului.

Galben-albaştrii au început în formula Campar - Tudor, Djurovic, Sipovic, P. Stoica - Bărbulescu, Milea - Cataramă, Fl. Dumitru, Buhuşi - Apostu. Pe parcurs au mai intrat: Zimmerman - Străuţ, Barbu, Blanchard, Petean, Duru, V. Negru, Opriţa, Crosman, Enescu şi Komazec.

A mai plecat un fundaş

Răchită a rulat tot lotul pe care l-a avut la dispoziţie, cu excepţia lui Borza şi Mitea, care încă nu sunt apţi din punct de vedere fizic. De asemenea, la finalul partidei, managerul Petrolului a decis să renunţe la fundaşul central francez Maxime Blanchard.

„Blanchard nu va continua cu noi, l-am văzut la joc şi nu m-a impresionat. Mai aştept un portar, un fundaş stânga şi, poate, un atacant. Jucătorii români sunt scumpi. Dar, pe măsură ce se va apropia începutul sezonului şi vor vedea că rămân fără echipă, vor începe şi ei şi impresarii să scadă pretenţiile", a mai comentat Răchită.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite