Petrolul Ploieşti – Voinţa Sibiu, 1-0 UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După trei remize consecutive, FC Petrolul trebuie să regăsească gustul victoriei pentru a nu-şi vedea ameninţate şi mai mult şansele de promovare în primul eşalon.

ORA 16.15

Petrolul Ploiesti s-a impus în derbiul etapei a 26-a a Ligii a II-a. Florentin Dumitru a marcat singurul gol al intâlnirii în minutul 84.

ORA 11.00

Cu atât mai mult cu cât urmează seria duelurilor decisive, cu contracandidatele din lupta pentru accederea în Liga I, iar astăzi, la Strejnic, este programată prima astfel de "finală", contra Voinţei Sibiu. Un meci în care "lupii" vor să-şi probeze adevărata lor forţă, aceea care i-a propulsat, până de curând, în fotoliul de lideri ai Seriei a II-a, şi, totodată, să-şi răsplătească printr-un rezultat pozitiv suporterii fideli, care vor lua cu asalt arena de la Strejnic.

În lotul lui Vivi Rachită a revenit mijlocaşul central Alexandru Benga, suspendat pentru partida precedentă, însă vor lipsi, în continuare, Alexandru Buhusi şi Cosmin Gârleanu, ambii accidentaţi. Partida de la Strejnic va fi condusă de către o brigadă alcatuită din Ionuţ Valentin Iugulescu (Târgovişte) - Szoke Bela (Constanţa) şi Joszef Peter (Sf. Gheorghe). Arbitru de rezervă va fi Andrei Antonie (Bucureşti), iar ca observatori au fost delegaţi Laurentiu Vărgatu (Brăila) şi Cristinel Ristache (Reşiţa).

fcpetrolul.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite