Petrolul – Rapid, „un meci important pentru toată suflarea petrolistă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic. Foto fcpetrolul.ro
Mircea Rednic. Foto fcpetrolul.ro

Înaintea primului fluier al confruntării dintre Petrolul şi Rapid, Mircea Rednic a făcut o scurtă radiografie pentru unul dintre derbiurile de tradiţie ale fotbalului românesc.

„Fără doar şi poate este un meci important pentru toată suflarea petrolistă, ţinând cont de rivalitatea istorică dintre aceste două echipe şi de dorinţa suporterilor noştri de a câştiga acest duel. Ne-am pregătit foarte bine în această săptămână, nu avem probleme de lot, aşa încât sunt încrezător, mai ales că evoluţiile noastre sunt bune acasă, graţie şi atmosferei extraordinare de pe Ilie Oană", a afirmat tehnicianul "galben-albaştrilor".

Mircea Rednic a vorbit şi despre adversar, Rapidul venind după o pauză de o săptămână, datorată amânării jocului din etapa trecută. "Rapid rămâne Rapid, indiferent de problemele pe care le-a avut. Am spus <<le-a avut>> deoarece analizez evoluţia acestei echipe după ultima prestaţie, una foarte bună în partida cu Heerenveen. Mi-a plăcut maniera lor, total diferită de cea din meciurile pe care le-au jucat în campionat. Desigur, le lipsesc Pancu şi Rui Duarte, doi oameni importanţi, dar acum rămâne de văzut dacă asta va fi în avantajul nostru", a adăugat oficialul "lupilor".

Pentru întâlnirea de sâmbătă seară, Mircea Rednic nu i-a oprit în lot pe Hamutovski, Cojocnean şi Tony. "Vreau să precizez faptul că Hamutovski n-a fost exclus din lot, ci doar că la acest meci n-a intrat în primii 18. Cum lui i-am oferit o şansă, mi se pare foarte corect să procedez la fel şi cu Povilas, un jucător care se pregăteşte foarte bine", a spus Mircea Rednic.

Petrolul - Rapid se va juca sâmbătă seară, de la 21.30, cu casa plină, biletele fiind epuizate încă de ieri.

Geraldo Alves a semnat pentru doi ani cu Petrolul Ploieşti

Trasee deviate din cauza meciului dintre Petrolul și Rapid

Mai vin jucători
 
Pe lângă Geraldo Alves, petroliştii vor conta, de săptămâna viitoare, şi pe alţi doi jucători noi, Gaston Mendy (26 ani) şi Dorinel Popa (23 ani), ambii proveniţi de la Universitatea Cluj. "Mendy şi Popa vor veni, de luni, la antrenamentele noastre. Iar dacă ar fi să-mi mai doresc un jucător, atunci acesta ar fi un mijlocaş de picior stâng", a spus Mircea Rednic.

"În cazul lui Adrian Cristea, este adevărat că m-am opus unei plecări a lui la Steaua. Îl cunosc foarte bine, am avut rezultate bune împreună, iar Petrolul are nevoie de el. S-a văzut asta şi la ultimele două jocuri, în care a lipsit din cauza suspendării", a mai adăugat tehnicianul "găzarilor".
 
Felicitări pentru Gicu Grozav
 
După o foarte lungă perioadă de timp, Petrolul are un jucător care a marcat într-un meci al primei reprezentative, Gicu Grozav reuşind să înscrie în amicalul pe care România l-a disputat, la jumătatea săptămânii, în Slovenia. "Mă bucur că Gicu a reuşit să înscrie în acest meci. Este un câştig real pentru prima reprezentativă, are calităţi şi deja are două goluri marcate în trei meciuri disputate. Sunt sigur că, în curând, va fi un jucător de bază al naţionalei", a spus Mircea Rednic.

fcpetrolul.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite