Petrolul – Kuban Krasnodar, 0-0. Remiză cu repetiție pentru „lupi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Petrolul a încheiat tot cu o remiză "albă" şi cel de-al treilea test din cadrul stagiului austriac, probabil şi cel mai "tare", ţinând cont de valoarea echipei adverse, Kuban Krasnodar.

După 0-0 cu Anorthosis, "lupii" au repetat scorul şi în confruntarea cu formaţia lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar. Iar scenariul jocului de duminică a semănat mult cu cel disputat împotriva ciprioţilor, Petrolul fiind echipa care şi-a creat primele ocazii de gol, dar a avut, mai apoi, şansă la câteva situaţii imense trecute în contul adversarilor.

Cea dintâi acţiune importantă i-a aparţinut lui Cristescu (3), cel care l-a obligat pe Boychora să respingă, de sub transversală, la un şut de la 16 metri, portarul ruşilor opunându-se, mai apoi, salvator şi la reluarea din apropiere a lui Opriţa (12). În replică, ruşii au fost gata să profite de o gafă începută de Cristea şi continuată de Hoban, însă şutul lui Bucur (34) a fost respins, de pe linia porţii, de acelaşi Hoban. După reluare, Shahov (49) a lovit transversala cu un şut de la 8 metri, iar lista ocaziilor a fost închisă de către "găzari", Boudjema (62 - şut, de la 20 de metri, puţin peste transversală) şi Roman (64 - "cap", de la 8 metri, pe lângă poartă) nereuşind să modifice tabela de marcaj.

"Un meci bun de pregătire, între două echipe care îşi încearcă jucătorii, care îşi verifică automatismele şi combinaţiile pe care le fac la antrenamente. Mă bucur că n-am luat gol şi că, din punct de vedere tactic, am jucat foarte bine. Băieţii au făcut ceea ce treabuia, ne-am creat şi ocazii, dar, din păcate, e al doilea meci consecutiv în care n-am reuşit să înscriem. Asta înseamnă că mai avem mult de muncă, dar important e să ne creem ocazii şi o să vină şi golul", a declarat, la final, Mircea Rednic.

FC Petrolul va susţine următorul meci marţi, în compania prim-divizonarei cehe FK Teplice, la o oră ce va fi anunţată ulterior.

Jucătorii belgieni Patrick Dimbala Mawongo şi Julien Bisconti nu mai participă la antrenamentele „galben-albaştrilor", ei neintrând în planuri pentru un eventual transfer.
 
FC Petrolul Ploieşti- Kuban Krasnodar 0-0
 
FC Petrolul: Hamutovski (46 Bornescu) - Alcenat (53 Achim), Galamaz (51 Neag), Hoban (46 Bikana), Guilherme - Opriţa (46 Boudjemaa), Marinescu (46 Mustivar), Cristescu, Cristea - Grozav (54 Cojocnean), Younes (61 Roman). Antrenor: Mircea Rednic.
Kuban: Boychora - Kozlov, Fidler, Armash, Bugaev - Sosnin, Manojan - Ionov, Shahov (70 Nesterenko), Bucur (80 Lobkarev) - Niculae (56 Sekpet). Antrenor: Dan Petrescu.

fcpetrolul.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite