Petrolul îl vrea înapoi pe „Budi“. Cum comentaţi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu lotul departe de a fi complet, managerul Petrolului, Valeriu Răchită, a anunţat că-şi doreşte să-l readucă pe Costin Budescu, după ce fostul idol al „lupilor“ a intrat într-un con de umbră la Astra

Răchită a declarat, la reunirea lotului, că îşi doreşte să mai aducă jucători la Petrolul, în condiţiile în care conducerea a renunţat în această iarnă la mai mulţi fotbalişti, precum Sipovic, Mitea, Barbu, Buşu, Milea şi Campar, Bornescu şi-a reziliat contractul, iar Zendeli nu mai e de găsit. Una dintre ţinte este jucătorul Astrei Costin Budescu. Răchită, care a mai lucrat la Petrolul cu „Budi“, s-a arătat încrezător că i-ar putea relansa cariera fostei vedete a „lupilor“.

„Dacă există vreo posibilitate să revină la Petrolul, eu îl aştept. De altfel, am avut mai demult o discuţie cu patronul Astrei prin care am încercat să-l conving să mi-l dea înapoi ca să-l pun iarăşi pe picioare, dar a rămas fără rezultat. Dacă Budescu va putea fi transferat, mă interesează. El este ca un copil al meu", a declarat managerul Petrolului. Ţinând cont de situaţia actuală a clubului, Răchită a anunţat că varianta cea mai probabilă este cea a unui împrumut.

Venit din postura de vedetă în Liga 2, Budescu nu s-a adaptat la rigorile din primul eşalon, ajungând, rapid, să fie detaşat la satelitul Astrei, din cauza accidentărilor şi a unor probleme de disciplină. Pentru cunoscători, el rămâne unul dintre cei mai apreciaţi jucători de la Astra, cu toate că n-a mai prins de luni bune un loc în prima echipă. El a debutat la Petrolul în 2007, în liga secundă, ca junior al clubului, înainte de a deveni căpitanul „lupilor galbeni“.

Citiţi AICI mai multe amănunte despre lotul prezent la reunire şi ultimele modificări de la Petrolul.

A picat varianta Paraschiv

Un alt fost jucător al Petrolului dorit înapoi a fost mijlocaşul ofensiv Gabriel Paraschiv, pe care Răchită l-a dorit în lot, însă în cele din urmă această variantă a picat. Managerul „lupilor galbeni“ a precizat, însă, că este în căutarea altor variante pentru a completa lotul destul de subţire. Reunirea lotului a adus veşti proaste şi pentru jucătorii păstraţi, aceştia fiind înştiinţaţi că vor plăti dacă s-au îngrăşat în vacanţă, amenda fiind stabilită la 100 de euro pentru fiecare kilogram.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite