Petrolul a obţinut prima victorie din Antalya

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Lupii Galbeni“ au câştigat, joi seară, primul meci din turneul de pregătire desfăşurat în Turcia. Chiar dacă scorul a fost unul sărac, 1-0, stabilit pe final, Vivi Răchită a avut ocazia să vadă la joc mai mulţi din jucătorii nou-veniţi

Petrolul a câştigat cu 1-0 amicalul disputat contra gruzinilor de la FC Dila Gori. Partida desfăşurată în Antalya a fost decisă de golul reuşit de Răzvan Neagu, cu şapte minute înainte de final, anunţă site-ul oficial al clubului. Fotbalistul ploieştenilor a înscris cu un şut expediat de la 18 metri, fără replică pentru portarul advers. Până atunci, „lupii" îşi mai trecuseră în cont câteva ocazii importante, ratate de Voican (4), Buleică (18), Neagu (61), Opriţa (63) sau Roman (66, 83), potrivit fcpetrolul.ro.

Petrolul a început partida cu o formulă ce i-a cuprins pe Gritti - Străuţ, Negru, Melinte, Ben Djemia - Mustivar, Buhuşi - Buleică, Bendjemaa, Stojimirovic - Voican. După pauză, Vivi Răchită a apelat la cu Pavilas - Enescu, Tudor, Melinte, Stoica - Mustivar (60 Roman), Bărbulescu - Opriţa, Negru (67 Borza), Dumitru - Neagu.
Tot joi seară, după încheierea meciului cu Dila Gori, la Belek a ajuns şi ultimul transfer al petroliştilor, atacantul Mihai Dina, cel care, începând de vineri intră în programul normal de pregătire al echipei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite