Petrolul joacă diseară contra lui Dinamo cu gândul la revanşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galben-albaştrii au fost „la pământ“ în meciul din campionat (foto: fcpetrolul.ro)
Galben-albaştrii au fost „la pământ“ în meciul din campionat (foto: fcpetrolul.ro)

Învinşi cu scorul de 5-1 la primul meci oficial pe arena „Ilie Oană“, petroliştii au o revanşă uriaşă de luat joi seară, în meciul din sferturile Cupei. Marea întrebare este dacă vor avea „lupii galbeni“ suficientă forţă să se ia la trântă cu liderul

Petrolul joacă, joi, de la 20.30, în „Ştefan cel Mare", pentru un loc în „careul de aşi" al Cupei Românie. Spre deosebire de ultimele meciuri din campionat, Răchită pregăteşte o echipă tânără, cu mulţi puştani dispuşi să alerge după balon. Dacă valoarea loturilor nu le dă nicio şansă, setea „lupilor tineri" de afirmare şi de revanşă rămâne sigurul avantaj al ploieştenilor. Din lot nu fac parte Daniel Opriţa (accidentat), Pompiliu Stoica şi Florentin Dumitru (menajaţi).
Partida dintre Dinamo şi Petrolul va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Alexandru Deaconu (Bucureşti) - Octavian Şovre (Oradea) şi Sebastian Gheorghe (Suceva), ca observatori fiind delegaţi Dan Petrescu (Bucureşti) şi Romică Chihaia (Bucureşti). Întâlnirea va începe la ora 20.30, fiind transmisă, în direct, de către ProTV.
„Mergem în Ştefan cel Mare să ne jucăm şansele. Vom alcătui o echipă de luptă, care să se bată pentru calificare. Sperăm să o obţinem şi, în plus, să ne luăm şi revanşa după înfrângerea din campionat", a afirmat Valeriu Răchită, pentru site-ul oficial al clubului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite