Petrolul - Astra 3-1, în etapa 30 din Liga 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrolul Ploieşti a învins, duminică seară, în derbiul local contra Astrei, cu scorul de 3-1, după ce oaspeţii deschiseseră scorul

Petrolul a câştigat cu scorul de 3-1 derbiul cu Astra şi continuă lupta pentru evitarea retrogradării. Mai mult, „lupii" au reuşit din nou să practice un fotbal foarte frumos, care le dă încredere miilor de spectatori care i-au aclamat, duminică, fără oprire.

De cealaltă parte, echipa condusă de Mircea Rednic a ajuns la al treilea eşec consecutiv, iar cel mai îngrijorător este că nu pare în stare să lege prea multe atacuri într-un meci.

Fatai a deschis scorul pentru oaspeţi, dintr-o centrare venită de pe dreapta, de la Bărboianu. Nigerianul s-a înălţat dintre fundaşii centrali adverşi şi a împins mingea de la colţul scurt. Tunisianul refuzat de Astra acum câteva luni, Hamza Younes, a egalat după o centrare la firul ierbii venită de la Osiako. Acelaşi Younes şi-a dus echipa în avantaj, cu o altă finalizare la fel de simplă, de data aceasta după o pasă venită de la Boudjemaa, care a trecut de Oprsal şi l-a găsit singur pe colegul său din atac. Osiako a stabilit scorul final, cu o lovitură de cap bizară, după un corner bâlbâit.

Petrolul - Astra 3-1 (1-1)

Stadion: Ilie Oană. Spectatori: 8.866

Arbitri: Cristian Balaj - Adrian Ghinguleac, Miclos Nagy

Petrolul: Khamutovski - Străuţ, Bikana (68 Melinte), Ben Djemia, Maxim - Mustivar, Osiako - Opriţa (53 Boudjemaa), Dumitru (75 Negru), Hamza - Zerka. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Astra: Lung - Bărboianu, Găman, Oprsal, Ţigănaşu - Spadacio, B. Pătraşcu (63 Băjenaru), Takayuki, De Amorim (65 Laionel) - Budescu, Fatai. Antrenor: Mircea Rednic.

Marcatori: Younes (39, 59), Osiako (77) / Fatai (24)

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite