Petroliștii vor să îndrepte lucrurile la Mediaș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto fcpetrolul.ro
Foto fcpetrolul.ro

După pasul greşit comis în ultima etapă în confruntarea cu FCM Târgu Mureş, petroliştii strâng rândurile şi speră să confirme prestaţiile bune pe care le-au avut, în acest sezon, în deplasare şi pe terenul lui Gaz Metan Mediaş. Partida se va disputa luni, de la ora 20.15.

„Mă uit pe clasament şi văd că o formaţie, Gaz Metan Mediaş, care a jucat anul acesta în Europa League, are doar trei puncte mai mult decât noi. Asta înseamnă că nici cei de la Mediaş nu sunt într-o formă foarte bună şi putem spera să ne întoarcem neînvinşi din această deplasare. Cu siguranţă, ne aşteaptă un meci foarte greu, contra unei echipe care marchează foarte mult, dar, în acelaşi timp, primeşte şi destule goluri. La şedinţele de pregătire din aceste zile am lucrat foarte mult faza ofensivă, finalizarea...La antrenamente ne ies toate perfect, acum sper să marcăm goluri şi în meci", a spus Vivi Răchită, managerul „galben-albaştrilor".

În meciul de la Mediaş, petroliştii nu vor conta pe Vali Negru şi Enes Sipovic, ambii fiind suspendaţi. „Sunt doi jucători importanţi ai echipei, dar sper ca înlocuitorii lor să profite de această şansă şi să tragă să rămână în primul 11, pentru că la mine nu există titulari şi rezerve", a comentat antrenorul „lupilor". Petroliştii vor intra de sâmbătă în cantonament, deplasarea spre Mediaş urmând să fie făcută duminică, după antrenamentul de dimineaţă.

fcpetrolul.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite