Petroliștii merg în “Groapă”, după toate cele trei puncte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic. Foto fcpetrolul.ro
Mircea Rednic. Foto fcpetrolul.ro

După duelul cu Rapid, "galben-albaştrii" au parte de o nouă confruntare cu una dintre formaţiile care ţintesc la un loc pe podiumul Ligii I, duminică urmând să joace împotriva lui Dinamo, pe stadionul din "Ştefan cel Mare".

Cu amintiri frumoase de la ultima deplasare în "Groapă", atunci când s-au impus cu 3-1, petroliştii sunt decişi să obţină un rezultat favorabil şi în întâlnirea de duminică seară.

"Dinamo este o echipă pe care o cunosc foarte bine. Am văzut şi meciul cu Metalurg Donetsk, dar, desigur, nu o să-l iau ca un punct de referinţă, pentru că au întâlnit un adversar foarte tare, cu buget mare şi cu jucători extrem de valoroşi. Dinamo are forţă în campionatul nostru, este o formaţie puternică", a declarat Mircea Rednic.

"Probabil că vor dori să se reabiliteze în faţa suporterilor, după ce, practic, au pierdut calificarea în grupele Europa League, dar pe mine mă interesează ca echipa mea să joace cât mai bine. Important este să reuşim să înscriem. Nu am făcut-o cu Rapid, sper să o facem în acest meci. Nu mergem să ne apărăm, ne gândim să luăm toate cele trei puncte", a continuat tehnicianul "lupilor".

Legat de lotul de jucători, singurul incert este Adrian Cristea, cel care s-a pregătit separat în aceste zile. „La antrenamentul oficial de mâine vom vedea cum se simte. Sper să joace, şi el îşi doreşte foarte mult să o facă", a afirmat Mircea Rednic, cel care se va baza, pentru această confruntare, şi pe portughezul Geraldo Alves. „Geraldo a făcut vizita medicală, totul este în regulă, aşa încât va face parte din lot. Din punct de vedere fizic stă foarte bine, e un jucător cu experienţă şi n-ar fi o mare problemă dacă ar fi chiar titular în meciul de duminică", a punctat antrenorul ploieştenilor.

Partida dintre Dinamo şi FC Petrolul se va disputa duminică, de la ora 21.30.

fcpetrolul.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite