Petroliștii își mută cartierul general la Brașov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto fcpetrolul.ro
Foto fcpetrolul.ro

„Galben-albaştrii" vor rămâne până marți seară seară la Brașov, unde vor susține două meciuri în perioada imediat următoare.

Mircea Rednic şi Mircea Bornescu au prefaţat duelurile cu FC Braşov, punând accent pe meciul de vineri seară.

„Ne dorim foarte mult să câştigăm acest meci, dar, cu siguranţă, nu o să fie deloc uşor. Întâlnim o echipă bună, cu un antrenor nou, şi se ştie faptul că Sorin Cârţu organizează foarte bine jocurile echipelor pe care le pregăteşte. Sperăm să obţinem a doua victorie în deplasare şi, totodată, să legăm trei succese. Ar fi ideal pentru situaţia noastră în clasament", a spus Mircea Rednic.

„Sper să fiu inspirat în alcătuirea primului 11. Trebuie să fim foarte atenţi, pentru că FC Braşov are jucători de viteză, foarte periculoşi pe contraatac. Nu mai vreau să fim la fel de deschişi ca în alte meciuri din deplasare, iar acest joc se poate câştiga cu inteligenţă", a mai adăugat tehnicianul „lupilor".

În tabăra ploieşteană nu există suspendaţi, iar singurii indisponibili sunt Jean Sony Alcenat şi Sebastian Cojocnean.

Fundaşul portughez Geraldo Alves se pregăteşte alături de echipă, însă rămâne de văzut dacă va putea evolua în partida de vineri seară. Pentru „dubla" cu FC Braşov, Mircea Rednic va avea la dispoziţie 24 de jucători. Delegaţia ploieşteană va rămâne până marţi seară la Braşov.
 
Mircea Bornescu: „Avem un moral ridicat şi sunt sigur că vom juca bine"

Omul care a securizat victoria echipei sale în ultima etapă, după penaltiul apărat în confruntarea cu CS Turnu Severin, portarul Mircea Bornescu este optimist înaintea dublei de la Braşov.

„În primul rând trebuie să ne gândim la primul meci, care, deocamdată, este cel mai important. Despre cel din Cupă avem timp să vorbim după aceea, mai ales că ne vom cunoaşte, deja, foarte bine adversarul, îi vom şti calităţile şi defectele", a spus Bornescu.

„Şi ei, şi noi, am avut rezultate foarte bune în ultimul timp, aşa că vor fi două meciuri foarte frumoase, din care ne dorim să ieşim învingătoari. Jocul de vineri este foarte important pentru noi. Sperăm din tot sufletul să-l câştigăm. O victorie ne poate consolida poziţia în clasament şi, cu siguranţă, fiecare jucător va intra pe teren concentrat 100% pentru a îndeplini acest obiectiv", a continuat portarul petroliştilor.

„Toţi avem moralul ridicat, pentru că, etapa trecută, am obţinut o victorie foarte importantă şi consider că fiecare jucător a dat maximum pe teren. Mă bucur că am contribuit la acest succes, dar nu a fost doar al meu, ci al tuturor celor implicaţi în viaţa aceste echipei. Sunt sigur că vom juca bine la Braşov", a mai adăugat Mircea Bornescu.

fcpetrolul.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite