Petroliştii au fost criticaţi de 400 de suporteri după egalul cu Sportul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrolul vine după o victorie la Mediaş şi egaluri cu Pandurii şi Sportul
Petrolul vine după o victorie la Mediaş şi egaluri cu Pandurii şi Sportul

Sportul şi Petrolul, două echipe în suferinţă, au remizat, duminică, în ultima etapă a turului. La finalul meciului, suporterii „lupilor“, cam jumătate din numărul total de spectatori prezenţi, le-au amintit jucătorilor că nu joacă pe măsura aşteptărilor

„Nu meritaţi la Petrolul să jucaţi!“ a fost scandarea în care au încheiat meciurile jucătorii lui Vivi Răchită. Dacă pe teren propriu nu pot primi decât femei şi copii, în deplasarea din Regie petroliştii s-au putut bucura din nou de o galerie ca la carte, compusă din aproximativ 400 de oameni. Chiar şi cu toate încurajările, oaspeţii n-au putut scoate mai mult de un egal, deşi reuşiseră deschiderea scorului.

Komazec a deschis scorul în minutul 48, în urma unui corner executat de Florentin Dumitru. Atacantul a reluat precis, răzbunându-se pentru o mare ratare avută chiar înainte de pauză, în situaţie de unu la unu cu portarul. Fostul petrolist Vali Lazăr, actualmente extrema celor de la Sportul, a avut şi el o mică răzbunare de pus în scenă, creându-le în dese rânduri probleme jucătorilor de bandă adverşi. Lazăr a intrat în careu în minutul 55 şi a şutat puternic. Mingea a ricoşat din bară până la Dobre, care a împins-o, fără emoţii, în plasă, pentru 1-1.

La golul egalizator, Valeriu Răchită i-a reproşat asistentului Miclos Nagy că a fost ofsaid la Valentin Lazăr. „A fost ofsaid, dar lasă, nu-i nicio problemă", i-a spus Răchită lui Nagy, după ce managerul ploieştenilor a primit un mesaj pe telefon.

Sportul Studenţesc - FC Petrolul 1-1 (0-0)
Marcatori: Dobre (55) / Komazec (48).
Sportul: A. Popescu - Farmache, Raţiu, Lung, Maxim (64 Cheţan) - Ferfelea, Lungu, Ghinga (80 Nicola), V. Lazăr - L. Dobre, Curelea (cpt) (85 Nistor). Antrenor: Daniel Isăilă.
Petrolul: Bornescu - Melinte (61 Străuţ), Petrovic, Sipovic, P. Stoica - Bărbulescu, Enescu (25 Komazec) - Buleică, Stojimirovic (80 Roman), Fl. Dumitru (cpt)  - Opriţa. Antrenor: Valeriu Răchită.
Au arbitrat: Augustus Constantin (Rm. Vâlcea) - Miclos Nagy (Cluj) şi Gero Szabo (Cluj).
Cartonaşe galbene: Curelea (39), Lazăr (66), Dobre (89)/Bărbulescu (24), Opriţa (65), Stojimirovic (76), Petrovic (90+2).

În urma acestui rezultat, Petrolul încheie turul pe locul 12, cu 18 puncte acumulate. Jucătorii lui Răchită au obţinut 4 victorii, 6 egaluri şi 7 înfrângeri, cu un golaveraj 15-20. Sportul este pe 16, cu 13 puncte din 17 etape.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite