Ploieşti: Petreceţi în cluburile din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Petreceţi în cluburile din Ploieşti
Ploieşti: Petreceţi în cluburile din Ploieşti

Cei mai buni DJ locali îşi vor exersa talentul la platanale cluburilor,  însă, organizatorii promit pe lângă muzică şi o atmosferă de neuitat.

Cea mai inedită petrecere care va avea loc în această seară este la Clubul Ok din Ploieşti. Aici, DJ  Claudiu Cristo şi DJ Dedi, dar şi alţii, vor mixa toată noaptea. Piesele vechi, apărute în anii ’70 şi ’80, din toate genurile muzicale, de la rock’n’roll la pop-rock, ICDC, muzică românească şi alte piese retro, vor fi readuse în actualitate şi vor răsuna în boxele clubului. Mixajul va fi realizat în viziunea modernă a DJ-ilor prezenţi la petrecere şi vor acoperi toate preferinţele muzicale ale invitaţilor.

De asemenea, clubul mai are pentru clienţii săi şi oferte promoţionale de băuturi, cum ar fi, pachetele de 95 de lei pentru o sticlă de wisky şi suc de mere, sau 90 de lei o sticlă de wisky cu Red Bull sau Coca-Cola. „Fiecare invitat trebuie să achiziţioneze la intrare un bon valoric de 10 lei, pe baza căruia el primeşte consumaţie în club”, explică administratorul Dan Neagu. Acesta mai spune că, fiecare zi din cursul săptămânii este dedicată unei tematici diferite, în OK Club putând fi ascultate piese foarte diverse, de la salsa la hip-hop sau jazz.

Petreceri în tot judeţul
DJ Cristi din Ice Club va mixa la platanele clubului până dinineaţa, în cadrul unei petreceri la care invitaţii au acces gratuit până la ora 23.00, iar apoi plătesc 10 lei intrarea. Muzica ce poate fi ascultată aici  este foarte diversificată dar, potrivit administratorului sunt piese comerciale, care de obicei prind foarte bine la public. În Retro Caffe serile de sâmbătă sunt dedicate „Retrospectivei Săptămânii”, o petrecerere cu muzică din toate timpurile şi din toate genurile. Deliciul serii din Retro, care începe la ora 19.00,  îl oferă clientele fidele ale clubului care dansează toată noaptea pe bar, atunci când atmosfera este incediară.

„Avem tehno minimal mixat de DJ-ul nostru, piesele sunt comerciale şi la cererea clienţilor. Intrarea la petrecere este de 10 lei doar pentru băieţi”, spune reprezentantul Clubului Office. În Office, până la ora 23.00 când se dă startul petrecerii, ploieştenii pot savura în linişte o cafea sau un ceai, la cafeneaua care, aproape de miezul nopţii se transformă în sală de dans. Cei care doresc să se distreze în această seară în altă parte decât în Ploieşti, pot alege Clubul Maximus din Mizil . „DJ Dumas va asigura muzica petrecerii care începe de la ora 23.00 şi la care fetele au intrarea liberă, iar băieţii plătesc 15 lei”, spune administratorul localului, Vicenţiu Şendroiu.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite