Petrecerea anului are loc în Sky Club din Păuleşti, astăzi, începând cu ora 22.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spuma VIP-urilor este invitată la inagurarea celui mai spaţios şi mai modern local destinat petrecerilor la superlativ din zona de Sud-Est a României. Show-ul de deschidere aduce cei mai tari DJ din Europa şi animatoare.

De la ora 22.00 se va da startul petrecerii, la care sunt aşteptate să vină sute de persoane din Ploieşti, Bucureşti, dar şi din alte zone ale ţării.

Sky Cub are o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi şi este decorat cu cele mai moderne instalaţii de lumini şi lasere. Responsabil de designul interior şi exterior este Bogdan Curescu, un tânăr art director din Timişoara, care a realizat numeroase lucrări de amenajare a unor ansambluri rezidenţiale din Statele Unite.

„Totul va străluci. Avem două baruri realizate din corian, un material nobil. Sistemul de sonorizare are o putere de 30.000 de waţi. Vor fi zeci de ecrane de înaltă definiţie, cu leduri. Au fost montate candelabre foarte mari, fastuoase, aduse din Italia şi Spania. O parte din acoperiş este rabatabil, iar clienţii vor avea la dispoziţie canapele generoase, foarte frumoase. Materialul care predomină este sticla", explică Adina Ene, reprezentant Sky Club.

În topul  celor  care se vor ocupa de buna-dispoziţie a clienţilor tronează profesioniştii de la SuperMartXé, una dintre cele mai prestigioase companii de entertainment de club din Europa, care îi va adduce pe DJ Hugo Sanchez, DJ Vitti şi AB Garcia. Show-ul de deschidere a Sky Club aduce şi animatoare şi acrobaţi. Intrarea este liberă pe tot parcursul lunii februarie, iar băuturile vor avea preţuri speciale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite