Peste 200 de amenzi date într-o singură noapte, şoferilor băuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii prahoveni au dat 255 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 38.630 lei şi au reţinut 15  permise de conducere în vederea suspendării, au retras 9 certificate de înmatriculare şi au întocmit 10 dosare penale.

Sâmbătă noaptea, Cosmin, din comuna Bărcăneşti, sat Tătărani, care conducea un autoturism pe DJ 101 G în comuna Brazi, având o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost prins de poliţişti şi s-a ales cu un dosar penal.

Aceeaşi soartă a avut-o şi Daniel, care a fost depistat de poliţişti în jurul orei 24.00, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1 D, în comuna Ciorani, deşi consumase băuturi alcoolice.

Testat fiind cu aparatul etilotest, tânărul avea o alcoolemie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă, el a refuzat să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cei doi au fost doar câţiva dintre şoferii sancţionaţi de poliţişti sâmbătă noaptea, în cadrul unui control care a vizat 897 de autovehicule, fiind testaţi cu etilotestul 308 conducători auto.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite