Personajele din „Războiul Stelelor“, pe străzile din Ploiești FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un ploieștean, mare fan al seriei Star Wars, și-a procurat costume originale din filmul pe care îl venerează. Cătălin Grigore se mai distrează cu prietenii, la petreceri sau în fața blocului, costumat în Soldat StormTrooper. Vecinul său, Ion Mărgărit, îl acompaniază, îmbrăcat în Darth Vader.

Ploieștenii care locuiesc în cartierul Nord, zona străzii Grindului, au parte de o viață palpitantă datorită originalului lor vecin, Cătălin Grigore. Nu o dată, bărbatul a ieșit în fața blocului, îmbrăcat în Soldat StormTrooper, secondat de prietenul său foarte bun, Ion Mărgărit, deghizat în Darth Vader. „Copiii sunt înnebuniți când mă văd, chiar dacă ei au auzit de Star Wars doar în desenele animate. Cei mari mustăcesc, dar am observat că nu își pot opri zâmbetele. Poate fi și mai grav, ultima dată, doi șoferi au fost la un pas de a face accident pentru că erau cu ochii la noi", povestește amuzat Cătălin Grigore, alias Soldat StormTrooper.

image

Click pe imagini pentru o fotogalerie cu cele două personaje

Dincolo de partea haioasă a acestor reprezentații, bărbatul este un colecționar înrăit a tot ce înseamnă fenomenul „Star Wars". Are toate filmele, desenele animate și benzile desenate ale seriei, iar pentru a-și procura cele două costume a cheltuit bani frumoși. „Am dat în jur de 500 de euro pe ele și le-am îmbunătățit pentru că ceea ce am comandat eu în SUA nu a fost exact ce mi-am dorit. Le-am modificat și le-am pus întărituri din burete pentru a-mi veni pe corp exact ca în film. Oricum, îmi doresc altele. Va însemna să cheltuiesc încă 800 de euro pe un costum de soldat StormTrooper, dar cred că aceasta va fi limita maximă a nebuniei mele pentru Star Wars", spune Cătălin Grigore.

Fugea de la școală la cinema

În copilărie, în zilele când erau reprezentanții Star Wars la cinema, nu ajungea niciodată pe la școală. „Adunasem un bax de absențe, nu înțelegea mama ce se întâmplă. Eu mă duceam la prima reprezentație la Star Wars, ieșeam la final și mă duceam apoi direct la casa de bilete să intru și la următorul film. Am vândut inclusiv sticle de lapte și borcane pentru a face rost de cei 4 lei cât costa biletul. Chiar nu mai țin minte de câte ori am văzut, de-a lungul vieții, toate seriile Star Wars", poveștește Cătălin Grigore sau Otto, cum îl strigă toți prietenii.

Ion Mărgărit, foarte bunul său prieten, se îmbracă întotdeauna în costumul de Darth Vader. „Dintre toate personajele filmului, Otto este mare fan al soldatului, așa că el este Soldat StormTrooper. Este o adevărată nebunie când ne îmbrăcăm, durează ceva timp până când ne costumăm și, apoi, este foarte cald în costume, noroc că nu sunt la fel de grele ca cele din film, care aveau 80 de kilograme", spune bărbatul.

Plăcerea deghizării nu se rezumă pentru Cătălin Grigore doar la Star Wars. Încearcă să găsească idei noi pentru fiecare petrecere pe care o organizează, este prezent pe străzi de Halloween și, în fiecare iarnă, este Moș Crăciun pentru copiii prietenilor. „Visul meu este să am o cameră unde să-mi expun toate costumele și colecțiile", spune ploieșteanul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite