Patru studenţi de la UPG Ploieşti au primit burse de studiu în valoare totală de 10.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru studenţi de la Universitatea "Petrol-Gaze" din Ploieşti au câştigat burse de studiu în valoare de 2.400 de euro fiecare, pentru anul în curs, acordate prin programul educativ Roberto Rocca, informează ziarulprahova.ro.

TenarisSilcotub - cel mai important producător român de ţevi fără sudură, de diametre mici, utilizate în diverse aplicatii din industria petrolului si gazelor, mecanică, auto şi energetic a oferit aproape 10.000 unor studenţi talentaţi, care se pregătesc în domeniul ingineriei şi al ştiinţelor aplicate. Potrivit ziarulprahova.ro, ei au fost selectaţi dintre cei peste 200 de studenţi care au depus aplicaţii.

Criteriile de acordare a burselor au vizat: performanţele universitare, aptitudinile personale, capacitatea de lucru în echipă, creativitatea şi recomandările din partea universităţilor. Din 2006, aproape 200 de studenţi români au primit burse de studiu. La nivel mondial, Roberto Rocca Education Program este derulat în 80 de universităţi din 11 ţări, cu susţinerea financiară a companiilor Tenaris, Ternium si Technit, mai arată sursa citată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite